Šifra 13 - Epizoda 5

Jakub Rybka 14. 11. 2023

V roce 2023 proběhl již pátý ročník šifrovací hry „Šifra 13, Epizoda 5“. Tento ročník se nesl v duchu setkání členů Bratrstva 13 a nabídl účastníkům příležitost nejen luštit nové šifry, ale také nahlédnout zpět do minulých let díky použitým prvkům ze starších ročníků hry.

Hra se tentokrát konala ve Valašském Meziříčí a okolí, a zúčastnilo se jí 22 týmů. Hra začala v dopoledních hodinách a všechny týmy dorazily do cíle do 21:00. Po skončení hry bylo pro účastníky připraveno občerstvení a hudba, čímž organizátoři důstojně oslavili pětileté výročí této šifrovací série.

Tento ročník upevnil pozici „Šifra 13“ jako jedné z předních šifrovacích her v regionu a ukázal, že zájem o tuto akci je stále velký, přičemž se každým rokem rozrůstá komunita nadšených účastníků.

FOTOGRAFIE Z PÁTÉHO ROČNÍKU

Mohlo by vás zajímat ...

27. 10. 2022
Šifra 13 - Epizoda 4

V roce 2022 se uskutečnil čtvrtý ročník šifrovací hry „Šifra 13, Epizoda 4“, který byl opět plný napětí, výzev a tajemství. Tento ročník se nesl ve znamení cesty do minulosti, kdy každý tým musel sestavit svůj vlastní stroj času z originálních součástek.