Šifra 13 - Epizoda 4

Jakub Rybka 27. 10. 2022

V roce 2022 se uskutečnil čtvrtý ročník šifrovací hry „Šifra 13, Epizoda 4“, který byl opět plný napětí, výzev a tajemství. Tento ročník se nesl ve znamení cesty do minulosti, kdy každý tým musel sestavit svůj vlastní stroj času z originálních součástek. Úkolem bylo přenést se do minulosti, aby získali první část mapy vedoucí k tajemnému artefaktu známému jako „Skleněné srdce“.

Hra se konala ve Valašském Meziříčí a okolí a účastnilo se jí na dvacet týmů. Akce začala ve 14:00 a trvala do brzkých ranních hodin následujícího dne, kdy poslední tým dorazil do cíle přibližně v 1 hodinu ráno. Atmosféra byla plná napětí a dobrodružství, jak týmy postupovaly ve hře a objevovaly nové stopy vedoucí k artefaktu.

Tento ročník opět ukázal, jak populární se „Šifra 13“ stala, a že s každým rokem přichází nová témata a výzvy, které účastníky udrží v napětí až do poslední chvíle.

FOTOGRAFIE Z ČTVRTÉHO ROČNÍKU

Mohlo by vás zajímat ...

14. 11. 2023
Šifra 13 - Epizoda 5

V roce 2023 proběhl již pátý ročník šifrovací hry „Šifra 13, Epizoda 5“. Tento ročník se nesl v duchu setkání členů Bratrstva 13.