Šifra 13 - Epizoda 3

Jakub Rybka 21. 10. 2021

V roce 2021 se odehrál již třetí ročník oblíbené šifrovací hry „Šifra 13, Epizoda 3“. Tento ročník přinesl několik zásadních změn oproti předchozím epizodám, které měly za cíl zlepšit herní zážitek pro všechny účastníky. Po zkušenostech z předchozích ročníků jsme upravili systém hry tak, aby byl přístupnější i pro mladší účastníky a nové týmy.

Jednou z nejvýraznějších změn bylo rozdělení hry na denní a noční část, což umožnilo různým týmům účastnit se hry podle jejich preferencí a schopností. Navíc byl poprvé představen nápovědní systém ve formě „stíracího losu“, který poskytoval hráčům jemné nápovědy, aniž by příliš usnadňoval řešení šifer.

Účast byla opět vysoká, a to s více než dvaceti týmy, které se zapojily do hry. I přes náročnost a délku trvání, kdy poslední tým dorazil do cíle až ve tři hodiny ráno, si účastníci pochvalovali dobře zorganizovanou hru, která jim poskytla nezapomenutelný zážitek plný výzev a dobrodružství.

Tento třetí ročník jasně ukázal, že „Šifra 13“ se stává pevnou tradicí a důležitou událostí pro všechny fanoušky šifrovacích her. S každým dalším rokem se hra zlepšuje a rozrůstá, což jen přispívá k její rostoucí popularitě.

FOTOGRAFIE Z TŘETÍHO ROČNÍKU

Mohlo by vás zajímat ...

14. 11. 2023
Šifra 13 - Epizoda 5

V roce 2023 proběhl již pátý ročník šifrovací hry „Šifra 13, Epizoda 5“. Tento ročník se nesl v duchu setkání členů Bratrstva 13.