Šifra 13 - Epizoda 1

Jakub Rybka 14. 09. 2019

Pojďme se vrátit do srpna roku 2019, kdy jsme poprvé odstartovali naši šifrovací hru „Šifra 13, Epizoda 1“. Nejen pro nás organizátory to byla úplně nová zkušenost, u které jsme si tehdy ani ve snu nepředstavovali, že přiláká tolik návštěvníků. Ale jak to tak bývá, zvědavost a touha po dobrodružství zkrátka udělaly své.

Téma hry bylo poprvé zasazeno do prostředí tajemného Bratrstva 13. Pamatujete? Naším cílem bylo, aby se členové jednotlivých týmů stali členy tohoto tajného společenství. A cesta k tomu nebyla jednoduchá. Bylo potřeba překonat řadu složitých šifer a hádanek a do určitého času dorazit do cíle. Startovali jsme brzy ráno a hned od začátku bylo jasné, že to nebude žádná procházka růžovým sadem. Ale právě to napětí a výzva vás všechny držely v pohybu až do konce.

Ve všem tom - pro nás novém - shonu bylo o to zajímavější, že právě 13 týmů se rozhodlo přijmout tuhle výzvu. Náhoda? Možná, ale dodalo to celé akci speciální atmosféru, která nás všechny vtáhla do děje ještě víc. A i když to byl první ročník, v cíli jsme pocítili, že jsme se stali součástí něčeho nového, většího. Něčeho, co určitě bude mít pokračování.

A to se taky stalo. Tohle první setkání, které jsme si všichni i přes porodní bolesti užili, položilo základy pro to, aby se naše hra „Šifra 13“ stala tradicí. Tradice, které jste i vy položili základ svou účastí. A jak víte, tradice, kterou jsme společně vytvořili, žije dál. Každý další ročník přináší nové výzvy, nové zážitky a hlavně, novou příležitost, jak se zase setkat a něco společně zažít.

Obrovské díky patří vám všem, kteří jste byli u toho, a těšíme se na ty z vas, co se připojí v dalších letech. Tohle je hra, kterou jsme vytvořili společně, a která bez vás nemá smysl. Ať žije Šifra 13.

FOTOGRAFIE Z PRVNÍHO ROČNÍKU

 

Kuba

Mohlo by vás zajímat ...

14. 11. 2023
Šifra 13 - Epizoda 5

V roce 2023 proběhl již pátý ročník šifrovací hry „Šifra 13, Epizoda 5“. Tento ročník se nesl v duchu setkání členů Bratrstva 13.